Mevlevi Tatlısını Dünyaya Tanıtıyorum


Faydalanıcı: Atiye Laçin


Ben Atiye Laçin, Halk Eğitim Merkezi’nde öğretmenlik yapıyordum. Osmanlı İmparatorluğu toprakları içindeki en büyük Mevlevihane Gelibolu’da dır. Bu yapı bana eski ve unutulmaya yüz tutmuş Mevlevi tatlısı olan Murabba Tatlısını üreterek tekrar halkımızın lezzetine sunma fikrini vermiştir. Mevlevi tatlısı, tarihi bir geçmişi olan ve ayrıca yüzde yüz doğal, yağsız, unsuz, şekersiz ve glütensiz bir tatlıdır. Murabba tatlısını daha önceden sınırlı miktarda yapıp, Gelibolu Yarımadasındaki şehitlik bölgesinde kırık bir masada satışını yapıyordum. Bu satışlarımız konusunda ulusal TV kanallarında programlar yapıldı ve gösterildi. Müşterilerden gelen olumlu yansımalar sonucunda imalatımı artırma ve lezzetini daha fazla kitleye ulaştırma isteği oluştu.


Bakmak isteyebileceğiniz Diğer Yatırımlar

Ürettiğim Kaliteli Sütü Anlaştığım Marketlerde Kurduğum Soğutmalı Sütmatikler İle Satıyorum

Ağrı

Ürettiğim Kaliteli Sütü Anlaştığım Marketlerde Kurduğum Soğutmalı Sütmatikler İle Satıyorum
Patnos’ta Bir Apart Otel Yatırımı

Ağrı

Patnos’ta Bir Apart Otel Yatırımı
Genç Yaşta İşletmeciliğe Atılan Bir Kadın Girişimci

Kastamonu

Genç Yaşta İşletmeciliğe Atılan Bir Kadın Girişimci

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
Tarım Reformu Genel Müdürlüğü
AB Yapısal Uyum Yönetim Otoritesi Daire Başk.
IPARD Yönetim Otoritesi

Eskişehir Yolu 9. Km ANKARA/Türkiye